Producator Mobila Targoviste

VADAN - Producator Mobila Targoviste

Producator Mobila Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Producator Mobila Targoviste: VADAN - Producator Mobila Targoviste.

S.C. VADAN SRL
Producator Mobila | Mobila la comanda | PAL melaminat, PFL | Blaturi termorezistente | Accesorii mobilier
0245-611-680 / 0730-097-588

Despre Noi

 S.C. VADAN SRL, din Targoviste, judetul Dambovita s-a infiintat in anul 1992 si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice de pe teritoriul Romaniei. SC Vadan SRL asigura montaj gratuit pentru articolele de mobilier comandate, consultanta gratuita in realizarea designului mobilierului dorit, transport gratuit in localitate pentru foile de PAL melaminat si articolele de mobilier comandate. Mobilierul comandant este insotit de certificat de calitate si garantie. 

bucatarii la comanda targoviste

 VADAN SRL va ofera o gama foarte variata de: PAL melaminat, PFL, blaturi termorezistente, accesorii mobilier (si mobilier la comanda).
 PAL-ul este format din bucati mici de lemn, presate si lipite impreuna, are o rezistență foarte bună, permite diverse modalități de prelucrare: frezare, aplicare cant ABS; se poate utiliza la fabricarea tuturor tipurilor de mobilier.

bucatarii dormitoare mobila targoviste

PAL-ul este un material tri-strat pe baza de lemn obtinut prin presarea particulelor lemnoase la temperaturi inalte si sub presiune, utilizand rasini sintetice ca agent de legatura. Stratul interior consta din particule grosiere, in timp ce straturile exterioare sunt formate din micro-particule foarte fine. Acest lucru confera o suprafata fina si rezistenta la zgarieturi. Pentru ca PAL-ul sa aiba o fateta, sa aiba un aspect fin si sa poata fi realizat intr-o varietate mare de culori. Calitatea melaminei este direct proportionala cu calitatea palului. Cu cat placa de PAL este de calitate mai buna, cu atat melamina care o acopera este si ea mai rezistenta.

mobila la comanda targoviste

Placa de PAL este completata atat prin Melaminare cat si prin Cant. Cantul reprezinta de fapt marginea placii de PAL, din aceeasi culoare cu PAL-ul insa realizata din folie de hartie sau plastic.

 Blaturi din PAL - confecţionate din PAL şi acoperite cu o folie specială în diverse culori şi nuanţe, sunt cel mai des întâlnite datorită faptului că:

  • sunt uşor de prelucrat;
  • pot fi găsite într-o varietate mare de nuanţe;
  • sunt termorezistente (rezistă la temperaturi ridicate, de exemplu o oală fierbinte);
  • sunt ignifuge (nu ard decât la flacără deschisă pe termen mai lung);
  • sunt rezistente la aburi;
  • sunt rezistente la majoritatea soluţiilor acide folosite într-o bucătărie.

  O altă componentă importantă a mobilei este cantul care se aplică mobilei, iar firma noastra o ofera. Cantul poate fi de mai multe feluri.

  • Cant de hârtie adezivat - acesta este un cant de hârtie melaminată cu adeziv pe partea inferioară. Se aplică cu fierul de călcat sau cu un feon special; este cea mai economică soluţie de cantuire dar şi cea mai puţin rezistentă. Se poate folosi la orice tip de mobilă.
  • Cantul de hârtie neadezivat - acesta este un cant de hârtie melaminată care nu are adeziv pe partea inferioară. Se aplică cu o maşină specială, la temperaturi ridicate; este cea mai economică soluţie de cantuire dar şi cea mai puţin rezistentă. Se poate folosi la orice tip de mobilă.
  • Cant ABS - este obţinut dintr-un plastic rezistent la temperaturi înalte. Se aplică prin lipirea cu un adeziv special la o maşină de aplicat cant la temperaturi între 160 - 220 de grade Celsius. După aplicare surplusul se taie cu o freză pentru cant. Se finisează cu pâslă pentru curăţarea tuturor resturilor de cant rămase în urma frezării. Este foarte rezistent în timp (are rezistenţă mecanică mare), rezistă la apă, adezivul oprind infiltraţiile de apă dintre cant şi pal. Se găseşte în aceeaşi nuanţă cu PAL-ul, fiind cea mai bună variantă de cant existentă pe piaţă. Este mai scump decât variantele anterioare, dar este şi cel mai rezistent. Se găseşte în grosimi de 0.4, 1 şi 2 mm, lăţimea fiind comandată în funcţie de grosimea PAL-ului.

 Folosindu-ne de talentul, pasiunea si cunostintele noastre, dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil,sa construiti impreuna cu noi un adevarat camin,plin de caldura si rafinament. Si pentru ca  Vadan SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, va asteptam cu drag in magazinele noastre.

   Vă stăm la dispoziţie cu o gama vasta de produse, menite să satisfacă orice exigenţe ale clientilor si va asteptam sa mobilati casa impreuna cu noi.

Servicii si Produse

 - SC Vadan SRL asigura montaj gratuit pentru articolele de mobilier comandate

- oferim consultanta gratuita in realizarea designului mobilierului dorit

- transport gratuit in localitate pentru foile de PAL melaminat si articolele de mobilier comandate.

MAI JOS GASITI TOATE PRODUSELE NOASTRE:

MOBILIER

PAL MELAMINAT & BLATURI

ACCESORII MOBILIER

INCORPORABILE

DECORATIUNI